LG розширює межі досконалості разом із новою лінійкою телевізорів 2021 року

LG розширює межі досконалості разом із новою лінійкою телевізорів 2021 року

LG розширює межі досконалості разом із новою лінійкою телевізорів 2021 року

Досуг и еда
26 апреля 2021 17:54

Нова серія ультрасучасних телевізорів OLED, QNED Mini LED та NanoCell від LG трансформує світ глядацьких вражень й виводить домашні розваги на якісно новий рівень.

У 2021 році оновлені лінійки телевізорів OLED, QNED Mini LED та NanoCell 2021 задали новий стандарт якості зображення і звуку, стираючи межі між реальністю та яскравим телевізійним світом. Оновлені моделі мають стильний дизайн, що вдало підкреслює їх інноваційність.

OLED LTV Lineup 2021OLED LTV Lineup 2021

Флагманська лінійка OLED телевізорів 2021 року представлена серіями Z1, G1, C1, A1. Оснащені панелями з самопідсвічуваними пікселями, вони вражають неймовірно чітким та якісним зображенням, яке дарує справжнє естетичне задоволення від перегляду.

OLED Z1OLED Z1

Серія OLED Z1 має оновлений процесор A9 Gen4 зі штучним інтелектом, підтримує технології  HDMI 2.1, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, та поєднує усі переваги технологій панелей OLED з роздільною здатністю 8К.

OLED EvoOLED Evo

Серія G1 –  представляє найяскравіші моделі OLED, оснащені новою матрицею OLED Evo. Завдяки особливій структурі яскравість панелей збільшено на 20%, при цьому строк служби OLED-елементів залишився так само високим.

OLED C1OLED C1

Серія С1 є основною в лінійці LG OLED 2021. Телевізори С1 оснащені процесором нового покоління A9 Gen4 AI, який автоматично налаштовує зображення, відповідно до жанру контенту та навколишнього середовища, та 4-ма портами HDMI 2.1. До безперечних переваг серії слід також віднести затримку в 1 мс та новий режим Game Optimizer, що в комплексі робить OLED С1 практично ідеальним для геймерів та видовищних ігор.

Серія А1 робить якість OLED доступною для кожного. Доступні моделі мають головні переваги більш дорогої лінійки: інтелектуальну підтримку платформи webOs, новий процесор Alpha 7 Gen4 та підтримку інноваційних функцій. А демократичні ціни роблять телевізори LG А1 привабливим варіантом для кіноманів та геймерів.

Революція рідкокрісталічних телевізорів

QNED Mini LED LTV LineupQNED Mini LED LTV Lineup

Захопливим доповненням лінійки 2021 року стали телевізори QNED Mini LED, які представлені моделями QNED99 у розмірах 75 та 86 дюймів. Вони поєднали у собі усі найкращі характеристики двох типів матриць – NanoCell та Quantum Dot, а також нову технологію підсвічування MiniLED. Майже 30 000 світлодіодів та 2500 блоків затемнення забезпечують неймовірний контраст і роблять чорний колір ще більш глибоким та насиченим для забезпечення нових вражень від перегляду контенту.

Лауреат премії CES Innovation Awards 2021

NanoCell LTV Lineup 2021NanoCell LTV Lineup 2021

Телевізори LG NanoCell стали лауреатом премії CES 2021 Innovation Awards в області комп’ютерних ігор. Серія 2021 представлена широким вибором моделей 8К (NANO99, NANO 96) та 4К (NANO91, NANO86, NANO80, NANO77, NANO75). Усі нові телевізори серії оснащені технологією NanoCell, яка фільтрує неточні відтінки та відтворює неймовірно чисті, насичені кольори для глибшого занурення в атмосферу кіно, ігор та спорту.

Покращення у всьому

Вдосконалень зазнали і моделі UHD. Нові телевізори отримали чотирьохядерний процесор та більш тонкий і безрамковий дизайн, що робить його сучасною окрасою інтер’єру.

Компанія LG намагається постійно покращувати телевізійний досвід глядачів, тому нова лінійка телевізорів 2021 має оновлений набір інноваційних функцій.

Модельний ряд телевізорів 2021 року буде доступний в Україні вже з кінця квітня цього року. Придбати моделі ви можете в офіційних магазинах партнерів компанії LG

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях