Достроковий випуск курсантів в Академії сухопутних військ: хто поїде в зону АТО

фото: pohlyad.com

фото: pohlyad.com

События
28 февраля 2015 14:43

28 лютого в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові відбувся достроковий випуск понад 200 офіцерів та майже 40 сержантів. Урочистості відбулися за участю міністра оборони України Степана Полторака. Про це повідомив ZIK.

Молоді офіцери поповнять лави українського війська – служитимуть у військових частинах сухопутних військ, високо мобільних десантних військах, військово-морських силах та військових підрозділах МВС.

фото: pohlyad.com

фото: pohlyad.com

Як зазначив міністр Полторак, достроковий випуск офіцерів та сержантів Академії сухопутних військ проводиться вперше в історії незалежної України.

"Це пов’язано із подіями в Україні, війною, яку розв’язала Російська Федерація на сході України. Тому ми вимушені проводити достроковий випуск офіцерів Академії сухопутних військ. Такі самі випуски проводяться по всіх військових навчальних закладах України – випускаються сотні лейтенантів. Після цього вони направляються в навчальні центри до мобілізованих, які сьогодні вже проходять навчання. Разом із ними пройдуть бойове злагодження, вишкіл, отримають техніку, озброєння – тільки після цього вони будуть виконувати військові завдання. Звичайно, не всі вони поїдуть у зону АТО. Але ті, хто потрапив за розподілом у військові частини, які беруть участь в АТО, вони, звичайно, поїдуть зі своїми підрозділами", – розповів С.Полторак.

Міністр також запевнив, що молоді офіцери будуть відправлені на фронт тільки після додаткового навчання.

фото: pohlyad.com

фото: pohlyad.com

"Молодого недосвіченого офіцера ніхто в зону АТО відправляти не буде. Тільки після проведення додаткової підготовки і додаткового навчання разом зі своїми підрозділами", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Аеропорт "Львів" залишається без директора

"Ми будемо знову разом!": У Львові кримськотатарською мовою звернулись до кримчан [ВІДЕО]

Михаил Чечетов покончил жизнь самоубийством

 

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях