"Пропив" дочку: у Львові п’яний батько забув маля в магазині

фото з сайту Твій Романів

фото з сайту Твій Романів

События
12 апреля 2017 13:16

У Львові п’яний батько забув немовля у магазині. Патрульні відвезли 7-місячну дівчинку до дитячого будинку, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 16 години дня на телефон гарячої лінії 102 звернулися продавці з магазину на вулиці Кульпарківській та повідомили, що чоловік залишив в них своє немовля. Патрульні прибули на місце події та побачили 7-місячну дитину, яким опікувалися працівниці магазину. Інспектори знайшли батька дитини, який перебував неподалік магазину в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Чоловік не пам’ятав де залишив дитину. А вживав алкоголь через сімейні проблеми, а також тому, що жінка в лікарні. Патрульні намагалися дізнатися в батька, чи є в нього родичі, які можуть забрати дитину. Спершу чоловік почав розказувати незрозумілі історії проте згодом повідомив, що проживає з батьком.

Поліцейські подзвонили батькові та дізналися, що він погано бачить, а тому забрати дитини не зможе. На місце події викликали інспектора ювенальної превенції Залізничного відділу поліції. Спільно з патрульними дівчинку передали в будинок дитини.

Відео: патрульна поліція.

Дивись ще:

"Між українцями і росіянами немає нічого, окрім дружби": мережу сколихнуло інтерв'ю співака Івана Дорна 

Відвідання родин, сніданок в костелі, нічна молитва: у Львові пройде Світла Хода нічним містом 

Ніяких черг: в двох поліклініках Львова запрацювала електронна реєстрація пацієнтів 

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях