Шоу дронів від glo™

Шоу дронів від glo™. Фото: glo

Шоу дронів від glo™. Фото: glo

События
15 октября 2020 10:37

На правах реклами. glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Зовсім недавно, 10-го жовтня, в Києві пройшло захоплююче шоу дронів від бренду glo™.

На своїх надшвидких пропелерах вони принесли яскраві враження і зачарували усіх, хто відвідав Picnic — івент партнерів та друзів бренду — Арт-заводу Платформа*.

Фото: gloФото: glo

Glo Hyper і дрони

Дрони - це продукт четвертої промислової революції, яка захопила весь світ і відбувається прямо зараз. Разом з 3D-принтерами, штучним інтелектом, доповненою реальністю та іншими прогресивними технологіями вони докорінно змінюють наше життя. Tech&Taste — концепт, на території якого працює бренд glo™, що використовується і в новому glo HYPER **. Це поєднання новітньої технології індукційного нагрівання тютюну та різноманіття яскравих смаків. Компанія крокує разом з технологічними трендами та підтримує загальносвітові тенденції до використання сучасної техніки та девайсів у будь-якій сфері. Особливо, якщо це потужно, драйвово та приносить купу задоволення!

Фото: gloФото: glo

Під час івенту у повітря одночасно піднялись 60 прудких квадрокоптерів! Глядачі зачаровано спостерігали синхронний танок, з я кого складались величезні яскраві фігури — це абсолютно новий спосіб спілкування з аудиторією, тому що glo™ слідкує за тим, щоб кожен отримав яскраві враження і не залишився без чудового настрою!

Фото: gloФото: glo

Декілька тижнів тому, 19 вересня, за подібним шоу дронів спостерігали у Німеччині. Жителі Гамбурга насолоджувались неймовірним видовищем, коли десятки яскраво підсвічених квадрокоптерів складались у малюнки та написи зі світла у нічному небі над Ельбою. Тепер шоу відбулось і в Україні!

________________
 *Арт-Завод Платформа — коворкінгова платформа, креативний мистецько-освітній кластер.

**glo HYPER  — найбільш прогресивний пристрій від glo, що поєднує в собі інноваційну технологію індукційного нагрівання тютюну та новий формат стіків.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях