Російський актор Іван Охлобистін зібрався на фронт

Російський актор Іван Охлобистін зібрався на фронт - Фото: schlock.ru

Російський актор Іван Охлобистін зібрався на фронт - Фото: schlock.ru

Суспільство
20 квiтня 2022 23:41

Російський 55-річний актор і тимчасово відсторонений священик Російської православної церкви Іван Охлобистін, який набув найбільшої популярності після серіалу "Інтерни", зібрався йти на фронт боротися за перемогу Росії в російсько-українській війні.

Про таке рішення актора розповів російський письменник Олександр Ніконов, посилаючись на слова Охлобистіна у спільній телефонній розмові. Діалог між співрозмовниками розшифрував та опублікував журналіст телеканалу "Дощ" Михайло Козирєв у себе на сторінці у Facebook.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

За словами Ніконова, актор зателефонував йому 19 квітня та був п'яним. Дзвінок був раптовим, тому письменник припустив, що це прощання Охлобистіна, і той дзвонить усім своїм знайомим поспіль. Але актор, мовляв, реально йде воювати за Путіна. Ніконов представив повне розшифрування розмови у своєму блозі.

Олександр Ніконов про рішення Охлобистіна - фото: facebook.com/alexandr.nikonov.14Олександр Ніконов про рішення Охлобистіна - фото: facebook.com/alexandr.nikonov.14

За інформацією Козирєва, насамперед Охлобистін запитав, чи Ніконов не зрадив батьківщину. Після відповіді, що письменник виїхав із Росії, актор раптом поцікавився, чи не боїться він, як інші люди. На відповідь, що ніхто не боїться, адже Росія вже програла цю війну, Охлобистін заявив, що треба боятися:

- Цього не може бути! Цього просто не може бути за всіма законами природи – фізичними, хімічними… Росія завжди виграватиме. Ми виграємо!... Навіть якщо станеться неможливе, і ми програємо, це означає, що разом із нами програє весь світ. Нічого не буде! Буде великий нуль. І ми всі готові до цього Апокаліпсису! Весь народ погоджується. І ти не уявляєш, якою мірою! У єдиному пориві! Усі, з ким я говорив, усі за перемогу! Поети, художники... Ми вб'ємо всіх! Нам не потрібний такий світ, у якому немає нашої перемоги, Путін недаремно про це сказав.

Згідно з джерелом журналіста "Дождя", також актор додав, що бере із собою на війну свою дружину-снайпера і що їм втрачати нічого, вони нібито цього 30 років чекали і за цей період їх принижували. Тільки вони поїдуть після того, як Охлобистін операцію на зубах зробить.

Раніше Vgorode повідомляв, що навідниця САУ з Конотопу, яка раніше працювала кондитером, стала зіркою TikTok.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах