Ед Ширан та гурт "Антитіла" презентували спільний кліп про війну

Ед Ширан та гурт "Антитіла" презентували спільний кліп про війну - колаж Vgorode

Ед Ширан та гурт "Антитіла" презентували спільний кліп про війну - колаж Vgorode

Суспільство
02 травня 2022 22:18

2 травня відбулася світова прем'єра кліпу про війну в Україні на спільну пісню 2Step британського музиканта Еда Ширана та українського гурту "Антитіла".

За словами лідера "Антитіл" Тараса Тополі, команда Еда Ширана запропонувала їм записати спільну пісню. Оскільки українська група зараз перебуває у лавах ЗСУ, то їм було нелегко записати українську лірику та вокал у студії, тим більше, що їхня звична студія зараз під російською окупацією.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

"В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна", – розповідає Тарас Тополя.

У кліпі головний герой танцює на сцені, яка згодом перетворюється на руїни. Але навіть знищена сцена не зупиняє хлопчика від танцю. Паралельно показано сім'ю, яка зважилася на евакуацію після того, як вони "зустрічають" війну та вибухи у своєму будинку. Також у відео можна побачити музиканта Тараса Тополю.

Відомо, що частково зйомки проходили у напівзруйнованому Центральному будинку культури у звільненому від окупантів Ірпені. Оскільки "Антитіла" стали захисниками, вони не змогли повноцінно брати участь у знімальному процесі.

Усі виручені кошти з монетизації відео на Youtube та роялті підуть на благодійність. Крім того, "Антитіла" присвятили цей кліп пам'яті українського режисера Дмитра Маніфесту, який помер у 30 років від раку. Саме його друг Дмитро Шмурак зрежисував відеоролик.

Раніше в інтерв'ю The Times вокаліст "Антитіл" розповідав про свою частину для реміксу 2Step:

- Текст пісні про вимушене розлучення мене з дружиною – описує мій досвід першого дня вторгнення, коли вона поїхала з дітьми, а я залишився у Києві. У мене не було іншого вибору, тому що я мав залишитися, щоб боротися за свою країну. У пісні я кажу, що хоча зараз важко і ми переживаємо драматичні часи, все мине, все буде добре, і коли це пройде, ми знову танцюватимемо і цілуватимемося.

Vgorode також повідомляв, що Анджеліна Джолі приїхала до Львова і зібрав добірку мемів про приїзд голлівудської актриси.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах