У Monobank з'явилась функція купівлі валюти

У Monobank з'явилась функція купівлі валюти.

У Monobank з'явилась функція купівлі валюти. Фото: unsplash.com

Події
03 серпня 2022 09:47

З 2 серпня додаток Monobank почав продавати користувачам іноземну валюту. Ліміт складає 50 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що співзасновник Monobank Олег Гороховський анонсував запуск нової функції цього тижня. Він повідомив, що купівля валюти буде доступна із розміщенням на тримісячний терміновий депозит.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У своєму Telegram-каналі Гороховський оголосив, що купівля валюти знову доступна у застосунку Monobank. Відтак, для клієнта створюється новий строковий депозит терміном три місяці і довше. Також ця функція доступна для поповнення діючих строкових депозитів до закінчення строку яких залишається три місяці і більше.

Після закінчення терміну дії депозиту виплата можлива на рахунок клієнта або ж її можна забрати готівкою у відділеннях Universal Bank та банків-партнерів (А-Банк ТАСКОМБАНК) у рамках денного ліміту (100 тисяч гривень у еквіваленті).

Щоб скористатися послугою купівлі іноземної валюти у Monobank, потрібно оновити застосунок. Ця функція без проблем працюватиме у користувачів операцыйноъ системи Android та бета-iOS. Для звичайної версії iOS функція буде доступна завтра, адже наразі оновлення додатку проходить перевірку у Apple. 

Олег Гороховський також повідомив, що функція купівлі валюти у додатку припинять, якщо на неї буде надмірний попит.

Раніше ми розповідали, що Національний банк України зафіксував курс гривні до долара США на рівні 36,56 гривень/долар. Найближчим часом цей курс не зміниться. Але купівля-продаж валюти на чорному ринку вже перевищує 40 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах