В Офісі президента прокоментували ранкові вибухи біля Джанкоя у Криму

В Офісі президента прокоментували ранкові вибухи біля Джанкоя у Криму.

В Офісі президента прокоментували ранкові вибухи біля Джанкоя у Криму. Фото: соцмережі

Події
16 серпня 2022 16:44

Сьогодні зранку, 16 серпня, у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму пролунало декілька вибухів на складі боєприпасів. Міноборони Росії офіційно підтвердило детонацію боєприпасів. В той час в ОП також прокоментували вибухи в Джанкої.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак натякнув, що за вибухами в Криму стоять ЗСУ і додав, що знищення російських складів зі зброєю триватиме до повної деокупації українських територій.

“Операція “демілітаризація” у ювелірному стилі ЗСУ продовжиться до повної деокупації українських територій. Наші воїни – кращі спонсори гарного настрою. Крим – це Україна” — написав він.

В Офісі президента прокоментували ранкові вибухи біля Джанкоя у Криму.В Офісі президента прокоментували ранкові вибухи біля Джанкоя у Криму. Фото: Андрій Єрмак

Вибухи в окупованому Криму прокоментував і радник голови ОП Михайло Подоляк. У Twitter він написав: "Ще раз нагадаю, що Крим нормальної країни – це про Чорне море, гори, відпочинок і туризм. А окупований російськими бойовиками Крим – це про вибухи складів і зростання смертельної небезпеки для загарбників і злодіїв. Демілітаризація в дії."

Видання The New York Times з посиланням на високопоставленого українського чиновника пише про те, що за вибухами на військовому складі на півночі Криму стоїть український спецназ, який діяв у тилу ворога.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що на території російської авіабази у селищі Гвардійське у Сімферопольському районі окупованого Криму сталося кілька вибухів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах